Sådan laver du majskolber i ovnen


De fleste koger majskolberne eller griller dem, men det er nemmest at lave dem i ovnen, fordi de passer sig selv og i mellemtiden kan du forberede de andre elementer til din ret.

Vi fik oksespyd og en lækker salat med spidskål og honningmelon til majskolberne. Du kan servere dem til grillet kød eller nyd dem som sundt snack.

Du kan vælge at pensle majskolberne med smør og helst en smør med smag fx timian. Det smager himmelsk.

Inden servering drysser du med salt. Velbekomme.


udskriv opskriften
Sådan laver du majskolber i ovnen
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • majskolber
  • smør
  • salt
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • majskolber
  • smør
  • salt
Instruktioner
  1. Fjern bladene fra majskolberne og pensl dem med smør hele vejen rundt.
  2. Pak dem i stanniol og bag dem i en forvarmet ovn i cirka 20-25 minutter ved 200 grader.
Recipe Notes

Majskolber bagt i ovnen

Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *