De fleste koger majskolberne eller griller dem, men det er nemmest at lave dem i ovnen, fordi de passer sig selv og i mellemtiden kan du forberede de andre elementer til din ret.
Vi fik oksespyd og en lækker salat med spidskål og honningmelon til majskolberne. Du kan servere dem til grillet kød eller nyd dem som sundt snack.
Du kan vælge at pensle majskolberne med smør og helst en smør med smag fx timian. Det smager himmelsk.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.