Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER TILBEHØR

Sådan laver du de bedste kammerjunkere

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Sådan laver de bedste kammerjunkere
Kammerjunkere er nemme at bage selv, og de bliver faktisk sprøde og lækre. Vi spiser rigtig meget koldskål om sommeren og til koldskål hører kammerjunkere til. Både koldskål og kammerjunker skal helst være hjemmelavet, og her har du vores opskrift på hjemmelavet kammerjunkere. Længere nede kan du finde opskriften på jordbærkoldskål.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g hvedemel
  • 25 g fuldkornsmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 50 g sukker
  • 1 øko citron (revet skal herfra)
  • 50 g smør
  • 1 æg
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g hvedemel
  • 25 g fuldkornsmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 50 g sukker
  • 1 øko citron (revet skal herfra)
  • 50 g smør
  • 1 æg
Instruktioner
  1. Bland de 2 slags mel, bagepulver, vaniljesukker, sukker og citronskal sammen i en skål.
  2. Smuldr smørret i melblandingen.
  3. Saml dejen med æg og ælt dejen hurtigt sammen.
  4. Form stykker af dejen til små kugler og tryk hvert stykke på midten med pegefingeren så de bliver lidt flade.
  5. Hver kugle skal veje cirka 6 gram.
  6. Kom småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 150 grader, varmluft i cirka 15-20 minutter.
Recipe Notes

Her har du opskriften på den lækreste

jordbærkoldskål

Se også
cookies med citronskal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *