Salat med dampet asparges, ærter og tomater

udskriv opskriften
Salat med dampet asparges, ærter og tomater
Her har du en lækker og nem salat med dampede grønne asparges og ærter. De vendes med tomater og mozzarella og dryppes til sidst med olie og balsamico.
Keyword asparges
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 7 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 håndfulde ærter (fra frost)
  • 200 g cherrytomater
  • 300 g mozzarella
  • olivenolie
  • balsamico
  • 1 lille bundt persille
Keyword asparges
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 7 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 håndfulde ærter (fra frost)
  • 200 g cherrytomater
  • 300 g mozzarella
  • olivenolie
  • balsamico
  • 1 lille bundt persille
Instruktioner
  1. Knæk enderne af de grønne asparges og skær dem i mundrette bider.
  2. Sæt en gryde over med letsaltet vand og lad det koge op.
  3. Når vandet koger kommer du asparges og ærter i gryden. Gg damp dem i cirka et minut.
  4. Hæld dernæst koldt vand i gryden så kogningen stopper.
  5. Hæld vandet fra.
  6. Halvere tomaterne og skær mozzarella i tynde skiver.
  7. Fordel ærter og asparges i en skål sammen med tomater og mozzarella,.
  8. Dryp salaten med lidt olivenolie og balsamico.
  9. Hak persillen fint og drys det over salaten.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *