Sandwich med and, rucola og syltet løg

udskriv opskriften
Sandwich med and, rucola og syltet løg
På tirsdag er det Mortensaften, og der er måske lidt anderester tilbage fra andestegen. Overvej at lave denne lækre sandwich med anderester, rucola og syltet løg. En virkelig lækker sandwich, der også er god i madpakken.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 andebryster
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 3 spsk soja
  • ½ tsk salt
  • 1 knsp peber
  • agurkeskiver
  • 2 store håndfulde rucola
  • ½ dl syltede rødløg (opskriften på syltede rødløg finder du længere nede)
  • 8 skiver brød
  • 2 tsk sennep
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 andebryster
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 3 spsk soja
  • ½ tsk salt
  • 1 knsp peber
  • agurkeskiver
  • 2 store håndfulde rucola
  • ½ dl syltede rødløg (opskriften på syltede rødløg finder du længere nede)
  • 8 skiver brød
  • 2 tsk sennep
Instruktioner
  1. Fjern evt. sener fra andebrysterne.
  2. Rids fedtet med en skarp kniv.
  3. Hak hvidløg og chili fint.
  4. Kom andebrysterne, soja, chili og hvidløg i en pose.
  5. Marinere andebrysterne i køleskabet i 1-2 timer.
  6. Du kan vælge at stege brysterne i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter.
  7. Lad kødet hvile i 10 minutter.
  8. Skær kødet i tynde skiver.
  9. Skær agurk i skiver.
  10. Skær brødet i skiver.
  11. Smør brødet med mayo og sennep.
  12. Kom rucola, agurk, syltede rødløg og and på brødet.
  13. Læg den anden brødskive ovenpå fyldet.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *