Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 2 andebryster
- 1 fed hvidløg
- ½ rød chili
- 3 spsk soja
- ½ tsk salt
- 1 knsp peber
- agurkeskiver
- 2 store håndfulde rucola
- ½ dl syltede rødløg (opskriften på syltede rødløg finder du længere nede)
- 8 skiver brød
- 2 tsk sennep
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Fjern evt. sener fra andebrysterne.
- Rids fedtet med en skarp kniv.
- Hak hvidløg og chili fint.
- Kom andebrysterne, soja, chili og hvidløg i en pose.
- Marinere andebrysterne i køleskabet i 1-2 timer.
- Du kan vælge at stege brysterne i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter.
- Lad kødet hvile i 10 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver.
- Skær agurk i skiver.
- Skær brødet i skiver.
- Smør brødet med mayo og sennep.
- Kom rucola, agurk, syltede rødløg og and på brødet.
- Læg den anden brødskive ovenpå fyldet.
Recipe Notes
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Hurtig wokret med kikærter og kokosmælk
Frikadeller i ovn - lækre frikadeller stegt i ovn
Sød kartoffelsuppe med chili og gulerødder
Ovnbagt laks i hvidløgsmarinade
Rodfrugtlasagne - den bedste opskrift på vegetarlasagne
Selleribøffer - Lækker opskrift på selleribøffer
Oksemørbrad med persille og hvidløgsmarinade
Suppe med majs og kartofler
Kylling med kartofler i fad
Grydestegt okseborg - lækker opskrift på grydestegt steg