Sandwich med kylling og karry

udskriv opskriften
Sandwich med kylling og karry
Hjemmelavet sandwich med kylling og karry er virkelig nem og lækker aftensmad og den lækre sandwich er sund, så nyd den. Vi har kommet lidt bacon i men det behøves ikke. I stedet for kylling kan du sagtens bruge kalkunbryst.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
Sandwich
Ingredienser
  • 4 blade hjertesalat (eller anden salat)
  • 2 stegt kyllingefilet
  • 8 skiver bacon
  • 8 skiver tomat
  • 4 skiver løg
  • lidt friskklippet purløg
  • 2 spsk mayonnaise eller cremefraiche
  • 1 spsk karry
  • 4 sandwichboller
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
Sandwich
Ingredienser
  • 4 blade hjertesalat (eller anden salat)
  • 2 stegt kyllingefilet
  • 8 skiver bacon
  • 8 skiver tomat
  • 4 skiver løg
  • lidt friskklippet purløg
  • 2 spsk mayonnaise eller cremefraiche
  • 1 spsk karry
  • 4 sandwichboller
Instruktioner
  1. Krydr kylling med en valgfri marinade f.eks olivenolie, paprika, lidt pesto, salt og friskkværnet peber.
  2. Steg kylling på en pande eller i ovnen. på panden skal du stege kylling 5 minutter på hver side.
  3. Lad kyllingekødet køle lidt af og skær det i tynde skiver.
  4. Skyl salatbladene og slyng dem tør.
  5. Skær tomat og løg i tynde skiver.
  6. Rør dressingen sammen.
  7. Skær sandwichbollerne over, og smør undersiderne med godt lag karrydressing.
  8. Læg et salatblad på, dernæst stegt kylling, tomat, løg og bacon.
  9. Drys med lidt friskklippet purløg.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *