Bøfferne kan fryses ned.
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her
Se et billede af opskriften Her
Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 knoldselleri (skrællet og revet)
- 150 g havregryn
- 3 æg
- 100 g revet ost
- 2 fed presset hvidløg
- 1 tsk tørret chili
- 2 tsk groft salt
- peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Bland alle ingredienserne i en stor skål.
- Ælt det hele godt sammen med hænderne.
- Form farsen til selleribøffer
- Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og kom selleribøfferne i fadet.
- Bag dem ved 200 grader i cirka 25 minutter.
- Servere selleribøfferne som tilbehør eller som selvstændig hovedret med salat.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Hurtig wokret med kikærter og kokosmælk
Frikadeller i ovn - lækre frikadeller stegt i ovn
Sød kartoffelsuppe med chili og gulerødder
Ovnbagt laks i hvidløgsmarinade
Ovnbagt kartoffelmos - Sådan laver du kartoffelmos i ovn
Rodfrugtlasagne - den bedste opskrift på vegetarlasagne
Lækker salat med bulgur og peberfrugt
Smørstegte champignon med timian
Oksemørbrad med persille og hvidløgsmarinade
Bagte kartofler med hjemmelavet persillesmør