Selleribøffer – Lækker opskrift på selleribøffer

Bøfferne kan fryses ned.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her


Se et billede af opskriften Her

udskriv opskriften
Selleribøffer - Lækker opskrift på selleribøffer
Keyword Selleribøffer
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 knoldselleri (skrællet og revet)
  • 150 g havregryn
  • 3 æg
  • 100 g revet ost
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 tsk tørret chili
  • 2 tsk groft salt
  • peber
Keyword Selleribøffer
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 knoldselleri (skrællet og revet)
  • 150 g havregryn
  • 3 æg
  • 100 g revet ost
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 tsk tørret chili
  • 2 tsk groft salt
  • peber
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienserne i en stor skål.
  2. Ælt det hele godt sammen med hænderne.
  3. Form farsen til selleribøffer
  4. Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og kom selleribøfferne i fadet.
  5. Bag dem ved 200 grader i cirka 25 minutter.
  6. Servere selleribøfferne som tilbehør eller som selvstændig hovedret med salat.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *