Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- 1 fed hvidløg
- 100 g smør
- 1 dl vand
- 1 dl fløde
- 1 bouillonterning (kan udelades)
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skær skrællen af knoldsellerien, og skær den i grove stykker.
- Pil hvidløget og skær det i mindre stykker.
- Kom smør, selleri, hvidløg, vand, fløde og evt. en bouillonterning i en gryde og kog op.
- Lad det simre under låg ved middel varme i cirka 30 minutter eller til sellerien er mør.
- Tag gryden af varmen og blend med en stavblender, til sellerien har en helt fin og jævn konsistens.
- Smag puréen med salt og peber.
Recipe Notes
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Kold kartoffelsalat den bedste kartoffelsalat med sennep
Sprøde kikærter - bagte kikærter velegnet som snack eller i en salat
Græsk pastasalat med græske frikadeller
Smørstegt aspargesbroccoli
Stegt pak choy med forårsløg, ingefær og hvidløg
Bagte rodfrugter med fløde og timian
Derfor skal du stege bacon i mikroovnen
Broccolisalat med granatæble - skøn broccolisalat
Ovnbagt kartoffelmos - Sådan laver du kartoffelmos i ovn
Lækker salat med bulgur og peberfrugt