Selleripuré- glat som en barnenumse

udskriv opskriften
Selleripuré- glat som en barnenumse
Virkelig nem opskrift på cremet selleripuré med et let strejf af hvidløg. Fantastisk tilbehør til alt fra svin, lam, fisk og kød.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • 1 dl vand
  • 1 dl fløde
  • 1 bouillonterning (kan udelades)
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • 1 dl vand
  • 1 dl fløde
  • 1 bouillonterning (kan udelades)
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær skrællen af knoldsellerien, og skær den i grove stykker.
  2. Pil hvidløget og skær det i mindre stykker.
  3. Kom smør, selleri, hvidløg, vand, fløde og evt. en bouillonterning i en gryde og kog op.
  4. Lad det simre under låg ved middel varme i cirka 30 minutter eller til sellerien er mør.
  5. Tag gryden af varmen og blend med en stavblender, til sellerien har en helt fin og jævn konsistens.
  6. Smag puréen med salt og peber.
Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *