Smørstegte champignon med timian


Champignon får masser af smag, når de bliver stegt med smør. Men tilsæt et bundt forårsløg, det giver friskhed til svampene.
Svampene er perfekt tilbehør til en god bøf eller andet oksekød.



udskriv opskriften
Smørstegte champignon med timian
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 4 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk smør
  • 250 g champignon
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 tsk tørret timian
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 4 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk smør
  • 250 g champignon
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 tsk tørret timian
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Børst champignon for jord.
  2. Del champignon i kvarte med en æggedeler og fjern stokken.
  3. Skær den øverste og nederste del af forårsløget og skær det i passende stykker.
  4. Kom smør på en pande og sautere champignon og forårsløg i 3-4 minutter.
  5. Tilsæt timian og ryst panden lidt.
  6. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Recipe Notes

Servere svampene til en god bøf eller til et stykke
Oksemørbrad
Og Bagte kartofler med hjemmelavet persillesmør

Til dessert kan vi foreslå lækker Bananasplit 

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *