Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 2 hakkede løg
- 2 fed hakkede hvidløg
- 1 hakket chilifrugt
- 300 g søde kartofler
- 200 g gulerødder skåret i tern
- 8 dl grøntsagsbouillon (evt. vand plus bouillonterning)
- 1 dl fløde
- 1 tsk sød paprika
- 1 tsk røget paprika
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sauter løg og hvidløg.
- Tilsæt chili, søde kartofler og gulerødder og rør godt rundt.
- Hæld bouillon i gryden, læg låg på og lad suppen simre i 20-25 minutter til gulerødderne er møre.
- Blend suppen glat med en stavblender og tilsæt fløde og paprika.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Varm suppen op og servere med brød.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt
Marokkansk gryderet med oksekød og gulerødder
Thai fiskefrikadeller - Lækre krydret fishcakes
Kylling i stegepose - Sådan steger du en hel kylling i ovn
Kalvesteaks med flødebagte rodfrugter og bagte cherrytomater
Kylling i tomat/flødesovs med grønt
Pizza med italiensk krydret kødboller
Ovnstegt kyllingebryst med grønt salat
Mexicansk inspireret risgryde
Thai inspireret suppe fyldt med grøntsager