Spaghetti Carbonara – Hurtig og lækker opskrift

udskriv opskriften
Spaghetti Carbonara - Hurtig og lækker opskrift
Spaghetti Carbonara er en af de retter vi laver ofte, når aftensmaden skal overståes. Vi synes simpelthen, at carbonara er blandt de bedste pastaretter der findes, og vi bestiller retten ofte når vi spiser italiensk på en italiensk restaurant. Denne carbonara er meget simpel at lave. Den består af sammenpisket æg, lidt fløde og parmesanost som du vender i nykogt pasta. Til sidst drysser du lidt friskkværnet peber.
Region Italian
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 pk bacon i tern
  • 5 æg
  • 3 dl fløde
  • 8 spsk revet parmesanost
  • 500 g spaghetti
  • friskkværnet peber
Region Italian
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 pk bacon i tern
  • 5 æg
  • 3 dl fløde
  • 8 spsk revet parmesanost
  • 500 g spaghetti
  • friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Steg bacon i tern sprøde på en pande.
  2. Pisk æg, fløde og parmesan sammen i en skål.
  3. Kog pastaen, hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden.
  4. Hæld æggemassen over pastaen.
  5. Vend det hele rundt hurtigt, så æggemassen bliver varmet op og tykner let.
  6. Det er vigtigt, at du vender retten hurtigt, da du kan risikere at æggemassen sætter sig og blive til scrambled eggs.
  7. Tilsæt bacontern og kværn med peber over retten inden servering.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *