Spaghetti med hvidløg og olivenolie

udskriv opskriften
Spaghetti med hvidløg og olivenolie
Vi har skrevet det før, men vi elsker bare italiensk mad. Italienerne kan med lethed trylle de lækreste smage frem med virkelig få ingredienser og denne italienske ret er ingen undtagelse. Retten bliver kaldt på italiensk: spaghetti aglio e olio - og den består af al dente spaghetti, som blandes med hvidløg, chiliflager og en god olivenolie. Til sidst tilsætter du friskhakket persille og lidt friskrevet parmesan. Italienerne bruger oftest tørret chilier, men du kan sagtens nøjes med chiliflager. Retten kan laves på 15 minutter.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 3 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g spaghetti
  • 8 spsk olivenolie
  • 5 fed hvidløg
  • 2 tørret chilier ( eller 1 tsk chiliflager)
  • frisk persille
  • friskrevet parmesan
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 3 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g spaghetti
  • 8 spsk olivenolie
  • 5 fed hvidløg
  • 2 tørret chilier ( eller 1 tsk chiliflager)
  • frisk persille
  • friskrevet parmesan
Instruktioner
  1. Kog spaghettien i letsaltet vand.
  2. Varm olien op på en pande ved svag varme.
  3. Hak hvidløgene fint og kom dem på panden sammen med chili.
  4. Sautere hvidløg og chili i olien i cirka 3 minutter.
  5. Hæld vandet fra spaghettien.
  6. Vend spaghettien med hvidløgs-chili olien og friskhakket persille.
  7. Smag retten evt. til med salt.
  8. Slut af med et drys friskrevet parmesan.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *