Spaghetti med tomatsovs og basilikum


Spaghetti med tomatsovs er en af de nemmeste retter, man kan lave. En super lækker pastaret, hvor gode råvare betyder alt for smagen.

Se også

Spaghetti carbonara



udskriv opskriften
Spaghetti med tomatsovs og basilikum
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4-500 g god kvalitetsspaghetti (fx rummo)
  • 2 dåser flåede tomater
  • god olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • basilikum
  • friskrevet parmesan
  • salt
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4-500 g god kvalitetsspaghetti (fx rummo)
  • 2 dåser flåede tomater
  • god olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • basilikum
  • friskrevet parmesan
  • salt
Instruktioner
  1. Varm olivenolien op i en gryde og svits hvidløg i cirka 2-3 minutter.
  2. Tilsæt evt. to spsk. tomatpuré og de flåede tomater i gryden.
  3. Mas de flåede tomater med bagsiden af en grydeske.
  4. Rør godt rundt, så sovsen ikke brænder på.
  5. Lad tomatsovsen simre i 20 minutter.
  6. Kog din spaghetti imens tomatsovsen simre.
  7. Tilsæt en lille håndfuld basilikumblade i sovsen og smag tomatsovsen til med salt og friskkværnet peber.
  8. Kom den kogte spaghetti i tomatsovs .
  9. Servere friskrevet parmesan og basilikumblade til Spaghetti med tomatsovs.
Recipe Notes

Italiensk spaghetti med tomatsovs

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *