Stegt pak choy med forårsløg, ingefær og hvidløg


Kål er ikke så populær i de danske familier. Men har du hørt om pak choy? kinesisk kål som thai folket har taget til sig. Pak choi bliver anvendt i supper, i wokretter, i salater eller lynstegt med krydderier.

Pak choy er en mild kålvariant som smager en smule bitter.
Hvor kan du købe pak choy? Vi var så heldige at finde det i SuperBrugsen men din lokale thaikøbmand har det med sikkerhed.

Thai fiskefrikadeller med stegt pakchoy bestod vores aftensmad for leden og øj det smagte skønt.












udskriv opskriften
Stegt pak choy med forårsløg, ingefær og hvidløg
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pose mini pakchoy
  • 2 forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 20 g ingefær
  • 2 spsk kokosolie eller sesamolie
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 lime saft og skal
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 pose mini pakchoy
  • 2 forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 20 g ingefær
  • 2 spsk kokosolie eller sesamolie
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 lime saft og skal
Instruktioner
  1. Skær pakchoy i kvarte på langs og skyl dem godt.
  2. Skær forårsløg og hvidløg i tynde skiver.
  3. Skræl ingefær og hak det fint.
  4. Varm olien op i en wok og kom forårsløg og pak choy i wokken. Svits det i 2 minutter.
  5. Tilsæt hvidløg, ingefær, limeskal og saft og fiskesauce. Lad det svitse i 3 minutter eller til grøntsagerne er møre.
  6. Servere straks.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *