Kål er ikke så populær i de danske familier. Men har du hørt om pak choy? kinesisk kål som thai folket har taget til sig. Pak choi bliver anvendt i supper, i wokretter, i salater eller lynstegt med krydderier.
Pak choy er en mild kålvariant som smager en smule bitter. Hvor kan du købe pak choy? Vi var så heldige at finde det i SuperBrugsen men din lokale thaikøbmand har det med sikkerhed.
Thai fiskefrikadeller med stegt pakchoy bestod vores aftensmad for leden og øj det smagte skønt.
udskriv opskriften
Stegt pak choy med forårsløg, ingefær og hvidløg
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ventetid
0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
1posemini pakchoy
2forårsløg
3fedhvidløg
20gingefær
2spskkokosolie eller sesamolie
1spskfiskesauce
1lime saft og skal
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ventetid
0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
1posemini pakchoy
2forårsløg
3fedhvidløg
20gingefær
2spskkokosolie eller sesamolie
1spskfiskesauce
1lime saft og skal
Instruktioner
Skær pakchoy i kvarte på langs og skyl dem godt.
Skær forårsløg og hvidløg i tynde skiver.
Skræl ingefær og hak det fint.
Varm olien op i en wok og kom forårsløg og pak choy i wokken. Svits det i 2 minutter.
Tilsæt hvidløg, ingefær, limeskal og saft og fiskesauce. Lad det svitse i 3 minutter eller til grøntsagerne er møre.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.