Categories
HOVEDRETTER

Stegte ris med æg og kylling

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
Print opskrift
Stegte ris med æg og kylling
Virkelig lækker opskrift på stegte ris med æg og kylling, der kan varieres i det uendelige. Brug fx de grøntsager du lige har i køleskabet eller erstat kyllingen med rejer.
Region asiatisk
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Ventetid 20 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dl ris
  • 1 peberfrugt
  • 1 stor gulerod
  • 1 broccoli
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk chilisauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 æg
  • 2 kyllingebryster
  • olie til stegning
  • salt og peber
Region asiatisk
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Ventetid 20 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dl ris
  • 1 peberfrugt
  • 1 stor gulerod
  • 1 broccoli
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk chilisauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 æg
  • 2 kyllingebryster
  • olie til stegning
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Kog risene som du plejer.
  2. Rens peberfrugten og skær den i små stykker.
  3. Skræl guleroden og skær den i små stykker.
  4. Del broccolien i buketter.
  5. Hak løg og hvidløg fint.
  6. Bland chilisauce, sojasauce og østerssauce i en lille skål.
  7. Pisk ægget i en anden skål.
  8. Fjern hinder fra kyllingebrysterne, og skær den i små stykker.
  9. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en pande eller i en wok sammen med hvidløg.
  10. Krydr med salt og peber.
  11. Skub kyllingen til side og tilsæt ægget.
  12. Rør rundt i ægget, så det bliver stegt, og bland så kylling og æg sammen.
  13. Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i et par minutter.
  14. Kom risene på panden, og hæld saucen over retten.
  15. Lad retten stege i et par minutter.
  16. Kom risene på panden.
  17. Servere evt. de stegte ris med frisk persille eller basilikum.
Recipe Notes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *