Suppe med majs og kartofler


Suppen smager bedst, hvis du bruger friske majskolber, men majs på frost er også skønt. Og så kan du tilføje lidt chili og lidt syre, så er suppen perfekt.

udskriv opskriften
Suppe med majs og kartofler
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bdt forårsløg
  • 3 majskolber (eller 400 g frosne majs)
  • 2 små kartofler (skrællet og skåret i tern)
  • 1 chilifrugt finthakket
  • 8 dl grøntsagsbouillon (færdiglavet eller 8 dl vand og 2 terninger bouillon)
  • 1 dl mælk eller madlavningsfløde
  • citronsaft
  • salt og peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 12 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bdt forårsløg
  • 3 majskolber (eller 400 g frosne majs)
  • 2 små kartofler (skrællet og skåret i tern)
  • 1 chilifrugt finthakket
  • 8 dl grøntsagsbouillon (færdiglavet eller 8 dl vand og 2 terninger bouillon)
  • 1 dl mælk eller madlavningsfløde
  • citronsaft
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Sautere løg, hvidløg og forårsløg i 3 minutter.
  2. Tilsæt majs, kartofler chili og lad det svitsse i 3 minutter.
  3. Hæld bouillon i gryden og bring gryden i kog under låg.
  4. Lad suppen simre i cirka 15 minutter og blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender.
  5. Tilsæt fløde eller mælk og smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
  6. Servere suppen med forårsløg, majskerner og lidt friskhakket chili.
Recipe Notes

Se også:

Suppe med pasta, tomater og grøntsager
Kartoffel porresuppe

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *