Svensk pølseret i ovn


Kan man lave svensk pølseret i ovn? ja det kan man nemt.

Svensk pølseret i ovn kan meget hurtigt blive en af dine nye livretter, da pølseretten smager fantastisk.

Retten her minder meget om den klassiske pølseret, forskellen er bare at denne her bliver lavet i ovnen, så den er ekstra nem at lave.

Se også andre opskrifter med pølser:
Ovnret med pølser og grøntsager
Pastagratin med pølser

traditionel opskrift på svensk pølseret





udskriv opskriften
Svensk pølseret i ovn
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45-55 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 små løg
  • 700-800 g kartofler
  • 10 små kyllingepølser
  • dl piskefløde
  • 2 dl mælk
  • 140 g tomatpuré
  • 3 spsk paprika
  • salt og peber
  • 1 bdt purløg
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45-55 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 små løg
  • 700-800 g kartofler
  • 10 små kyllingepølser
  • dl piskefløde
  • 2 dl mælk
  • 140 g tomatpuré
  • 3 spsk paprika
  • salt og peber
  • 1 bdt purløg
Instruktioner
  1. Skyl kartoflerne, skræl dem og skær dem i små tern.
  2. Hak løgene fint.
  3. Bland Fløde, mælk, tomatpuré, paprika salt og peber i en skål.
  4. Skær pølserne i skiver og kom dem i et ovnfast fad.
  5. Kom løgene ovenpå pølserne.
  6. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  7. Kom fadet i ovnen i 15 minutter.
  8. Tag fadet ud af ovnen og Kom kartoflerne ovenpå løgene.
  9. Hæld til sidst saucen henover retten.
  10. Fordel saucen godt over kartoflerne.
  11. Sæt fadet i ovnen og bag retten i cirka 50 minutter.
  12. Rør i retten et par gange undervejs.
  13. Pynt retten med friskklippet purløg.
Recipe Notes

Vi anbefaler, at du skære kartoflerne i små tern, så du sikre at kartoflerne bliver møre.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *