Syltede perleløg – skønne perleløg i syltelagde

udskriv opskriften
Syltede perleløg - skønne perleløg i syltelagde
Synes du også, at de perleløg, du kan købe på glas er kedelige? Lav dem selv læs hvordan her.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 7 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 bakke perleløg (eller 1 pose perleløg på frost)
  • 5 dl lagereddike
  • 200 g sukker
  • 5 stilke dild
  • 8 peberkorn
  • ½ tsk chiliflager
  • ½ tsk vaniljesukker
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 7 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 bakke perleløg (eller 1 pose perleløg på frost)
  • 5 dl lagereddike
  • 200 g sukker
  • 5 stilke dild
  • 8 peberkorn
  • ½ tsk chiliflager
  • ½ tsk vaniljesukker
Instruktioner
  1. Hvis du bruger friske perleløg skal de pilles og skæres i kvarte. Hvis du bruger frosne skal de ikke pilles og heller ikke skæres.
  2. Blanchere dem i letsaltet vand i et minut.
  3. Afdryp dem i en sigte.
  4. Kom perleløgene i en lille beholder eller et sylteglas.
  5. Kog eddike, sukker, dild, peberkorn, vaniljesukker og chiliflager op.
  6. Kog lagen i 2 minutter.
  7. Hæld lagen over perleløgene og kom dem i køleskabet.
Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *