Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 20-30 g frisk ingefær
- 3 store gulerødder
- 8 små kartofler (skrællet)
- 1 broccoli
- 2 friske chilier
- 2 dåser kokosmælk
- 1 spsk rødvinseddike
- 1 l grøntsagsbouillon (evt. 1 l vand kogt med 2 terninger bouillon)
- 3 spsk fishsauce
- 2 spsk sojasauce
- 1 tsk karrypasta (gul eller rød)
- lidt gurkemeje (tilføjer farve til suppen)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak grøntsagerne efter ønske.
- Hak løg og hvidløg og svits i 2 minutter i fedtstof.
- Tilsæt karrypasta, frisk chili, ingefær og gulerødder i gryden og svits det i 2 minutter.
- Tilsæt resten af grøntsagerne i gryden sammen med bouillonvandet og kokosmælk.
- Lad suppen simre i 30 minutter.
- Blend suppen til en glat suppe.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Marokkansk gryderet med oksekød og gulerødder
Thai fiskefrikadeller - Lækre krydret fishcakes
Kylling i stegepose - Sådan steger du en hel kylling i ovn
Kalvesteaks med flødebagte rodfrugter og bagte cherrytomater
Kylling i tomat/flødesovs med grønt
Pizza med italiensk krydret kødboller
Ovnstegt kyllingebryst med grønt salat
Mexicansk inspireret risgryde
Vegetar bolognese
Pasta med aspargesbroccoli i blomkålssovs