Tomatsalsa med chili


Tomatsalsa er perfekt som dip til tortillachips eller som tilbehør til mexicansk mad.

udskriv opskriften
Tomatsalsa med chili
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 0 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 mellemstore tomater
  • et lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rød frisk chili (ønsker du tomatsalsaen stærkere tilsætter du 1 hel chilifrugt)
  • ½ limefrugt (smag din salsa med evt. mere limesaft)
  • 2 spsk olivenolie
  • 30 g frisk koriander (hvis du er vild med koriander, så tilsæt gerne mere)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 0 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 mellemstore tomater
  • et lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rød frisk chili (ønsker du tomatsalsaen stærkere tilsætter du 1 hel chilifrugt)
  • ½ limefrugt (smag din salsa med evt. mere limesaft)
  • 2 spsk olivenolie
  • 30 g frisk koriander (hvis du er vild med koriander, så tilsæt gerne mere)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
Instruktioner
  1. Pil løg og hvidløg.
  2. Hak løg, hvidløg og chili fint.
  3. Hak tomaterne også fint og hæld tomatblandingen i en skål.
  4. Pres limesaft over tomaterne og tilsæt olivenolie.
  5. Hak koriander groft og tilsæt det i salsaen.
  6. Tilsæt salt og sukker.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *