Denne suppe serveres ofte som forret men den kan også serveres et måltid for sig selv.
Du kender måske suppen fra tyrkiske restauranter? I Tyrkiet spiser man suppen døgnet rundt (også til morgenmad)
Jeg har brugt røde linser i suppen, men du kan også bruge gule linser. De røde linser har et højt indhold af kostfibre og proteiner. Kostfibrene holder din fordøjelses i gang, og du får hurtig en mæthedsfølelse. En god grund til, at du skal lave denne suppe.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.