Vandbakkelser med fløde og kagecreme – Lækre fastelavnsboller med klassisk fyld

⭐⭐⭐⭐⭐


Jeg har fyldt vandbakkelserne med en skøn vaniljecreme blandet med flødeskum.

Vanbakkelser er lidt vanskeligt at arbejde med, da de nemt falder sammen i ovnen. Men her får du en virkelig god opskrift på vandbakkelser, der ikke falder sammen.

Opskrift på kagecreme har du her: Nem opskrift på kagecreme


udskriv opskriften
Vandbakkelser med fløde og kagecreme - Lækre fastelavnsboller med klassisk fyld
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25-30 minutter
Ventetid lad dem køle lidt af
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 250 g vand
  • 125 g smør
  • 125 g hvedemel
  • 3 æg
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 portion kagecreme
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25-30 minutter
Ventetid lad dem køle lidt af
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 250 g vand
  • 125 g smør
  • 125 g hvedemel
  • 3 æg
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 portion kagecreme
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn.
  2. Kog vand og smør op i en lille gryde.
  3. Rør hvedemelet i smørblandingen lidt af gangen.
  4. Pisk et æg ad gangen, til du har en ensartet og klistret dej.
  5. Form vandbakkelserne med en spiseskefulde og kom dem på en bageplade med bagepapir eller kom dem i en sprøjtepose og sprøjt den ud.
  6. Der skal være afstand mellem hvert fastelavnsbolle.
  7. Bag dem i ovnen cirka 30 minutter.
  8. Du må ikke åbne ovnlågen imens dine vandbakkelser er i ovnen. Du kan risikere at de falder sammen.
  9. Nu kan du med fordel lave kagecremen. Find opskriften på kagecremen øverst i beskrivelsen.
  10. Pisk fløden til skum og bland forsigtigt creme og flødeskum sammen.
  11. Skær vandbakkelserne midtover og fyld dem med creme.
  12. Pynt evt. vandbakkelserne med lidt flormelis.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *