Categories
Gryderetter HOVEDRETTER

Vanvittig simreret med okseborg og rosmarin

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Vanvittig simreret med okseborg og rosmarin
I dag får du en virkelig lækker opskrift på en simreret med okseborg og rosmarin. Kødet bliver meget mør og smagfuld. Retten er meget nem at lave.
Keyword oksekød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 3 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg okseborg
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 10 soltørrede tomater
  • frisk rosmarin
  • frisk timian
  • 4 dl vand
  • 1 spsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk maizena
Keyword oksekød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 3 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg okseborg
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 10 soltørrede tomater
  • frisk rosmarin
  • frisk timian
  • 4 dl vand
  • 1 spsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk maizena
Instruktioner
  1. Afpuds kødet hvis der er fedt på.
  2. Hak løg hvidløg og guleroden fint.
  3. Brun stegen på alle sider og tilsæt grøntsagerne.
  4. Lad grøntsagerne svitse med i et par minutter.
  5. Skær soltørrede tomater i tynde strimler og kom dem i gryden med kød og grøntsager.
  6. Tilsæt friske rosmarinkviste og timian sammen med 4 dl vand og citronsaft.
  7. Læg låg på gryden og skru ned fra blusset.
  8. Lad stegen simre i 3 timer.
  9. Tag okseborgen op af gryden og læg den på et skærebræt.
  10. Sigt skyen og jævn med maizena udrørt i lidt vand.
  11. Tilsæt evt lidt fløde hvis du har.
  12. Smag sovsen til med salt og peber.
Recipe Notes

Simregryden kan serveres med timiankartofler eller disse  hjemmelavet kartoffelbåde
Lav også en god salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *