Veganske burgerbøffer – lækre veganske bøffer med kidneybønner


Lækre og skønne bøffer lavet på kedneybønner. De er virkelig nemme at lave og så tager det ingen tid at lave.

Se også
Blomkålsfrikadeller

udskriv opskriften
Veganske burgerbøffer - lækre veganske bøffer med kidneybønner
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dåser kedneybønner (drænet væk)
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g havregryn
  • 2-3 spsk rasp
  • 1 tsk sød paprika
  • ½ tsk spidskommen
  • 5 g salt
  • ½ bundt bredbladet persille
  • spsk olie
  • ½ agurk (som tilbehør)
  • 1 salathoved (som tilbehør)
  • 3 tomater (som tilbehør)
  • 1 avocado (som tilbehør)
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dåser kedneybønner (drænet væk)
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g havregryn
  • 2-3 spsk rasp
  • 1 tsk sød paprika
  • ½ tsk spidskommen
  • 5 g salt
  • ½ bundt bredbladet persille
  • spsk olie
  • ½ agurk (som tilbehør)
  • 1 salathoved (som tilbehør)
  • 3 tomater (som tilbehør)
  • 1 avocado (som tilbehør)
Instruktioner
  1. Kom løg, hvidløg, havregryn, rasp, paprika, spidskommen, salt og persille i en foodprocessor eller i en blender og blend til du har en fin konsistens.
  2. Hæld bønnerne i og blend igen til du har en grov konsistens.
  3. Lad massen passe sig selv i 30 minutter.
  4. Form til 4 bøffer og steg dem i olie ved middel varme til de bliver brune på begge sider. Det tager cirka 4 minutter på hver side.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *