Vegetar bolognese


En lækker bolognese der selvfølgelig serveres med pasta eller spaghetti.
Det hakkede kød er erstattet med røde linser, og du kan faktisk ikke smage forskel.

Du kan lave kødsovsen med plantefars, men vi synes en vegetar bolognese bliver bedre med disse friske råvarer, som giver en smag som en ægte bolognese.



udskriv opskriften
Vegetar bolognese
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 200 g røde linser
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 5 dl vand
  • 2 terninger grøntsagsbouillon
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bdt frisk basilikum
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 200 g røde linser
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 5 dl vand
  • 2 terninger grøntsagsbouillon
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bdt frisk basilikum
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Svits løg og hvidløg i 2 minutter i lidt olie.
  3. Skær gulerødder og selleri i små tern og kom det i gryden. Sauter det i et minut.
  4. Tilsæt røde linser og rør rundt i gryden.
  5. Tilsæt så hakkede tomater, tomatpasta, vand, bouillonterninger og oregano og basilikum.
  6. Kog op og skru ned for varmen.
  7. Rør rundt og læg låg på.
  8. Lad kødsovsen simre i 20 minutter, hvor du røre i gryden undervejs.
  9. Smag sovsen til salt og friskkværnet peber.
  10. Hak basilikum fint og vend det i kødsovsen.
Recipe Notes

Servere evt. dette
Brød til kødsovsen.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *