Simpel og lækker opskrift på vegetarisk fyld til madpandekager.
Opskriften er vegansk, så alle kan spise med.
Fyldet tager kun 30 minutter at lave.
relaterede artikler:
Pasta med svampe og fløde
Kartoffel curry – opskrift på en vegetarisk gryderet med kartofler og spinat
Kylling i sur - sød sauce - simpel og lækker opskrift
Sish tawook - Arabisk grillet kyllingespyd
Marineret kalvespyd - lækre kalvespyd stegt i ovn
Arabisk moussaka
Kyllingebryst i airfryer
Pizza margherita - opskrift på hjemmelavet italiensk pizza
Pastasalat med cremet karrydressing
Asiatiske kødboller i tireyaki sauce
Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 250 g blomkål ( cirka et halvt lille blomkål)
- 1 dåse kidneybønner
- 1 dåse hakket tomater
- 1 tsk paprika
- ½ tsk stødt chili
- ½ tsk spidskommen
- 1 knsp kanel
- ½ dåse majs
- salt og friskkværnet peber
- 2 røde chilier (som tilbehør)
- frisk koriander til pynt
- cremefraiche (som tilbehør)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak løg og hvidløg fint.
- Del blomkålen i små buketter.
- Svits løg og hvidløg i et par minutter.
- Tilsæt blomkål og dåsen med de hakkede tomater i gryden.
- Hæld væden fra bønnerne, skyl dem grundigt og hæld dem i gryden med blomkål.
- Tilsæt krydderierne og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Lad det hele simre i 5-8 minutter.
Recipe Notes
Del denne opskrift