Vegetarfyld til madpandekager


Simpel og lækker opskrift på vegetarisk fyld til madpandekager.

Opskriften er vegansk, så alle kan spise med.

Fyldet tager kun 30 minutter at lave.


udskriv opskriften
Vegetarfyld til madpandekager
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g blomkål ( cirka et halvt lille blomkål)
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk stødt chili
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 knsp kanel
  • ½ dåse majs
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 røde chilier (som tilbehør)
  • frisk koriander til pynt
  • cremefraiche (som tilbehør)
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g blomkål ( cirka et halvt lille blomkål)
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk stødt chili
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 knsp kanel
  • ½ dåse majs
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 røde chilier (som tilbehør)
  • frisk koriander til pynt
  • cremefraiche (som tilbehør)
Instruktioner
  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Del blomkålen i små buketter.
  3. Svits løg og hvidløg i et par minutter.
  4. Tilsæt blomkål og dåsen med de hakkede tomater i gryden.
  5. Hæld væden fra bønnerne, skyl dem grundigt og hæld dem i gryden med blomkål.
  6. Tilsæt krydderierne og smag til med salt og friskkværnet peber.
  7. Lad det hele simre i 5-8 minutter.
Recipe Notes

lækkert vegetarfyld til madpandekager

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *