Vegetariske forårsruller bagt i ovn


Disse herlige forårsruller er virkelig en fryd for smagsløgene. Det fantastiske ved disse forårsruller er, at de er virkelig nemme at lave. Du behøver ikke at bekymre dig om at stege de på panden, da de i stedet bages i ovnen. Dette gør dem ikke kun sundere, men det sparer også en masse tid og opvask.

Når det kommer til servering, er mulighederne mange. Prøv at dyppe dem med en sød chilisauce for at tilføje en let krydret og sød smag, der passer virkelig godt til rullernes sprødhed på en perfekt måde. Alternativt kan du vælge at servere forårsrullerne med en hjemmelavet karrysovs og ris, der giver en mere varm og krydret smag til måltidet.

du kan tilpasse fyldet efter dine smage eller hvad du måtte have ved hånden. Hvis du ønsker en mildere smag, kan du erstatte spidskålen med hvidkål. Og du kan også tilsætte gulerødder, ærter eller kartofler.

Hvis du ønsker mere mæthed kan du prøve at tilsætte saftig kylling, svinekød, oksekød eller risnudler.

Så uanset om du er en er vild med forårsruller eller bare ønsker en nem og lækker ret, er disse forårsruller det perfekte valg.

Forårsrullerne er fryseegnet, så kan du lave en større portion, og gemme dem til en travl hverdag.

udskriv opskriften
Vegetariske forårsruller bagt i ovn
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket (eller forårsløg)
  • 2 gulerødder, groftrevet
  • ½ spidskål eller hvidkål, finthakket
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 spsk sojasauce
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 forårsrulledej
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 1 løg, finthakket (eller forårsløg)
  • 2 gulerødder, groftrevet
  • ½ spidskål eller hvidkål, finthakket
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 spsk sojasauce
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 forårsrulledej
Instruktioner
  1. Rist karry og spidskommen og en smule chili på en tør pande til det dufter.
  2. Tilsæt olie, løg, gulerødder, spidskål og hvidløg og sautere i et minuts tid.
  3. Smag til med salt, peber og soja og lad det køle lidt af .
  4. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  5. Skil forårsrullepladerne fra hinanden og del hvert ark i 2 .
  6. Pensl på dem med olie.
  7. Læg forårsrullerne på en bageplade med bagepapir og fortsæt med resten til alt fyldet er væk.
  8. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 20 minutter eller til de er sprøde og lækre. Fordel fyldet på midten og fold siderne omkring fyldet som en kuvert.
Recipe Notes

Du kan tilsætte kikærter, oksekød,kylling eller svinekød i dine forårsruller.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *