Wok med grøntsager og kokosmælk

I dag får du en opskrift på en wokret med kokosmælk. Jeg har anvendt spidskål, gulerødder, blomkål og forårsløg. Grøntsagerne bliver stegt i en wok med en skøn sauce.

Prøv at erstatte grøntsagerne med andre grøntsager. Tilføj fx broccoli, edamammebønner, peberfrugt, broccoli, squash, kartofler osv.

Servere med ris og ristede cashewnødder.

Jeg er vild med kokosmælk

Når jeg laver wok, tilsætter jeg ofte kokosmælk til saucen. Kokosmælk tilføjer en skøn smag til retten og den er med til at gøre saucen mere cremet. Jeg bruger en stor dåse til denne ret. Du kan både servere ris eller nudler til wokretten og top eventuelt retten med ristede cashewnødder eller peanuts.

udskriv opskriften
Wok med grøntsager og kokosmælk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 forårsløg kan erstattes af allendelig løg
  • 3 fed hvidløg
  • 20 g ingefær
  • ½ blomkål
  • 5 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 2 tsk karrypasta
  • spsk sojasauce
  • spsk limesaft
  • 1 dåse kokosmælk
  • frisk koriander til pynt
  • ristede cashewnødder til topping
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 forårsløg kan erstattes af allendelig løg
  • 3 fed hvidløg
  • 20 g ingefær
  • ½ blomkål
  • 5 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 2 tsk karrypasta
  • spsk sojasauce
  • spsk limesaft
  • 1 dåse kokosmælk
  • frisk koriander til pynt
  • ristede cashewnødder til topping
Instruktioner
  1. Skær forårsløg i tynde skiver.
  2. Hak hvidløg fint og riv ingefær.
  3. Skær blomkål i små stykker.
  4. Skær gulerødder og peberfrugt i tynde stave.
  5. Kom lidt olie i wokken og varm op.
  6. Steg Forårsløg, hvidløg, ingefær og karrypasta i 2 minutter.
  7. Kom krydderier og løg i en skål.
  8. Steg de resterende grøntsager i 2 minutter.
  9. Tilsæt blandingen med løg igen.
  10. Tilsæt limesaft, sojasauce og kokosmælk og kog op.
  11. Smag retten til med limesaft, sojasauce og friskkværnet peber.
  12. Serveres emd. med ris og ristede cashewnødder.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *