ribeye bøffer med en god portvinsovs
I dag giver vi dig 2 opskrifter i en opskrift. Ribeye bøffer med en god portvinssovs. Har du ikke portvin kan du bruge rødvin.
Antal: 2 personer
Ingredienser
- ribeye bøffer
- 3 fed hvidløg
- 1 håndfuld rosmarin
- 1 skalotteløg
- 1 dl portvin eller rødvin
- 3 spsk smør
- salt og peber
Sådan gør du
- Salt bøfferne i god tid cirka 30 minutter før stegningen.
- Hak hvidløget fint, fjern bladene fra rosmarinkvistene og hak ligeledes skalotteløget fint.
- Varm en pande op. den skal være meget varm.
- Kom lidt olie på panden og brun bøfferne ved høj varme i et minut på hver side. Skru ned fra varmen.
- Kom 1 spsk smør, hvidløg og rosmarin på panden og brun bøfferne 2 minutter på hver side.
- Vend bøfferne i smørret og læg dem til side på en tallerken.
- Kom de hakkede skalotteløg på panden og lad det svitse i et minut.
- Hæld portvinen ved og lad sovsen koge lidt ind i cirka 5 minutter.
- Kom 2 spsk smør ved og rør smørret godt ind i sovsen.
- Smag til med salt og peber.
- Anret bøfferne på en tallerken og krydr med peber.
relaterede artikler:
Undgå denne fejl når du fryser hakket kød
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift
Porretærte med butterdej
Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

