Roastbeef i ovn er dejlig mad til både hverdag og fest. Og ved at stege den på lav temperatur i ovnen, er du sikker på en mør og lækker roastbeef.
Forberedelsestid: 5 min
Madlavningstid: 3 timer
Serveringer: 8 personer
Ingredienser:
1 kg roastbeef
25 g smeltet smør
1 tsk salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 125 grader.
Læg kødet i et ovnfast fad og pensl det med smeltet smør.
Pensl kødet hele vejen rundt.
Drys så med salt og friskkværnet peber.
Vi gav den ikke andre krydderier, men du kan sagtens bruge et hvilket som helst krydderi f.x et grillkrydderi.
Sæt et stegetermometer hvis du har et. Vi kan ikke bruge et stegetermometer så vi forsøgte med hældet.
Nu skal den bare hygge sig i ovnen på den nederste rille i 3 timer.
Tag kødet ud af ovnen og lad det hvile i 15 minutter.
Læg gerne et rent viskestykke over kødet, og undlad at bruge sølvpapir, fordi så steger kødet videre.
Skær kødet i tynde skiver, og du kan evt. servere roastbeefen med kogte grønsager, flødekartofler og en enkel grøn salat til.
relaterede artikler:


hej Lene 1000 tak for kommentaren. så ka du også nikke ja til at opskriften er god. tak for feedbacken.