Sådan damper du dine gulerødder

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Sådan damper du dine gulerødder

Dampet gulerødder er sunde og skønne tilbehør til retter med kød og fisk, og så er gulerødderne virkelig nemme at tilberede på denne måde.
Forb. tid3 min
Tilb. tid8 min
Samlet tid13 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g gulerødder
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl vand
  • Groft salt
  • evt timian frisk ellerr tørret

Sådan gør du

  • Skrub og vask gulerødderne grundigt. De skal ikke skrælles. Vi synes, at gulerødderne mister smag nå de skrælles så lad værre med det.
  • Del gulerødderne i halve på den lange led og læg dem i en gryde.
  • Tilsæt olivenolie, groft salt og vand i gryden. Kom evt. lidt frisk timian eller tørret.
  • Læg låg på og steg gulerødderne ved middel varme i cirka 8-10 minutter eller til de bliver næsten møre men ikke udkogte.

Noter

Med denne metode får du dejlige gulerødder med masser af smag.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *