Tredje gang er lykkens gang. Efter en ødelagt pande og et katastrofalt mislykket forsøg, fandt vi en måde, på hvordan du kan undgå at de brunede kartofler brænder på.
Det er en rigtig fed følelse når tingene endelig lykkedes for en. Naboen kunne helt sikkert høre vores glædesudbrud.
Synes du at brunede kartofler er svære at lave? Du kan tage det helt med ro. Vi har løsningen til dig.
Brunede kartofler kan sagtens laves i ovnen, og det er faktisk meget nemt.
Faktisk har du større chance for at dine brune kartofler bliver perfekte, når du laver dem i ovnen.
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 35-45 minutter
3 personer
Ingredienser
500 g små pillede og kogte kartofler
(kartofler på glas kan også bruges)
125 g brun farin
20 g smør
2 spsk sirup
Et nip salt
Hæld kartoflerne i et ovnfast fad. Fadet skal ikke være stort, for så bliver overfladen for stor og så kan karamellen nemt branke.
Drys brun farin over kartoflerne og læg smørklatter på toppen.
Kom lidt sirup på toppen.
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Sæt fadet i ovnen og steg kartoflerne i cirka 35-45 minutter.
Rør rund i kartoflerne 4-5
gange undervejs.
Så er de klar til servering.
relaterede artikler:

