salat wraps med kødboller

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 

Lækre salat wraps fyldt med sunde kødboller, grønsager og en smagfuld dressing.
Forberedelses tid: 10 min
Madlavnings tid: 20 min
Serveringer: 3 personer
Ingredienser:
1 gulerod
½ peberfrugt
1 tomat
½ agurk
en mini hjertesalat eller salatblade fra et icebærhoved
en portion kødboller: find opskriften her

dressing:
170 g yoghurt naturel
et lille fed hvidløg
1 stor håndfuld persille
citronsaft
salt og peber
Fremgangsmåde

Skræl guleroden og riv den groft.
Rens peberfrugten og skær den i tern.
Skær tomaten i skiver.
Skær agurken i fine tern.
Skyl salatbladene og tøt dem grundigt med køkkenrulle.
Anret kødboller og grønsager i salatbladene og top med dressingen.

 

Dressing:
Kom yoghurten op i en skål.
Pil hvidløg og hak det.
Hak persillen.
Rør det hhele sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.

 

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *