Lækre salat wraps fyldt med sunde kødboller, grønsager og en smagfuld dressing.
Forberedelses tid: 10 min
Madlavnings tid: 20 min
Serveringer: 3 personer
Ingredienser:
1 gulerod
½ peberfrugt
1 tomat
½ agurk
en mini hjertesalat eller salatblade fra et icebærhoved
en portion kødboller: find opskriften her
dressing:
170 g yoghurt naturel
et lille fed hvidløg
1 stor håndfuld persille
citronsaft
salt og peber
Fremgangsmåde
Skræl guleroden og riv den groft.
Rens peberfrugten og skær den i tern.
Skær tomaten i skiver.
Skær agurken i fine tern.
Skyl salatbladene og tøt dem grundigt med køkkenrulle.
Anret kødboller og grønsager i salatbladene og top med dressingen.
Dressing:
Kom yoghurten op i en skål.
Pil hvidløg og hak det.
Hak persillen.
Rør det hhele sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.
relaterede artikler:

