salsakylling

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 

Kan du ikke modstå smagen af kylling og nachos med smeltet ost hvem kan det?

Vi fik den geniale ide at kompinere begge ting i samme fad. Kyllingen får masser af smag fra salsaen og de knuste nachos gør at kødet bliver dejligt sprødt.

Servere ris til og måske også en grøn salat

 

 

Forberedelses tid:
15 min
Madlavnings tid:
20 min Serveringer:
5 personer

Ingredienser:

 

1 kg kyllingebryster
2 glas salsa

½ l madlavningsfløde

1 pose nachos

revet ost

 

 

Fremgangsmåde

 

Skær kyllingebrysterne efter behag og steg dem på en pande eller i en gryde i olie.

Hæld salsa og fløde over og skru helt op for blusset. Lad det koge i et minut.

Kom det hele i et ovnfast fad og knus nachos henover.

Til sidst kommer du et lag revet ost.

Bag i 20 minutter ved 180 grader .

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *