Har I smagt et stykke tørt kalkunkød? ret kedeligt ikke?
Marinere kalkunkødet med en krydderet basilikumolie og smid en kommentar med jeres dom.
Forberedelses tid:
15 min Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
2 personer
Ingredienser:
marinade:
2 stk sandwichboller
400 g kalkunbryster
1/2 dl olivenolie
lidt basilikum
1 fed hvidløg
salt og peber
fyld:
4 skiver marineret kalkunbryst
1 kugle frisk mozzarella i skiver
1 tomat i skiver
4 soltørret tomater i kvarte
6 agurkeskiver
1/2 salatløg i skiver
4 salatblade
1 spsk mayonnaise
Fremgangsmåde
Pensl kalkunbrystet med olivenolie og krydder med salt og peber.
Steg det i ovnen ved 180 grader i cirka 20 minutter.
Blend olivenolie, hvidløg basilikum salt og peber.
Skær kalkunkødet i tynde skiver og marinere det i olien.
Flæk sandwichbollerne og smør med mayonnaise på begge skæreflader.
Kom resten af ingredienserne i bollerne.
relaterede artikler:

