Julemiddagen består tit af mad med masser af fedt. Det er også lækkert men skal det være sådan? Selvfølgelig skal der være plads til flæskestegen og anden men et sundt supplement til skader ikke. tvært imod. Denne salat er meget enkel at lave og den har en god kombination af sødt, syrligt, knas og lidt skarphed og vi er vilde med den.
Prøv også denne rødkålssalat med appelsin
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 5 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser
300 g rødkål
200 g grønkål
½ rødløg
1 dl olivenolie
1 dl æbleeddike
1 spsk honning
1 tsk dijonsennep
1 tsk salt
Topping: klementin skåret i tern og hakkede valnødder
Fremgangsmåde
Snit rødkålen fint og kom den i en stor skål.
Snit grønkålen og løget fint.
Bland det hele godt sammen i en stor skål.
Rør olivenolie, æbleeddike, dijonsennep, honning og salt mmen i en lille skål.
Hæld dressingen over salaten.
Rør det hele godt sammen og top med klementin og valnødder.
relaterede artikler:

