squashlasagne med oksekød og selleri

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Lige i øjeblikket forsøger vi at undgå pasta, fordi vi trænger til noget sundt. Vi fik denne ide at erstatte pastapladerne med grønsager.
Resultatet blev rigtig godt, så det er ikke sidste gang vi laver denne lasagne.

Forberedelsestid: 20 min Madlavningstid: 1 time Serveringer: 4 personer
Ingredienser

 

400-500 g hakket oksekød

2 mellemstore squash

2 løg

4 fed hvidløg

2 gulerødder

2 stængler bladselleri

1-2 chilifrugt efter smag

1 dåse hakkede tomater

1 dåse tomatpuré

1 spsk oregano

salt og peber


Fremgangsmåde

 


Rens grønsagerne.
Hak løg, hvidløg og chili fint.
Skær selleri i tern og riv gulerødder groft.
Sautere løg, hvidløg, chili, bladselleri og gulerødder i 4-5 min.
Tilsæt herefter kødet og lad det stege et øjeblik.
Herefter tilsætter du oregano, tomatpuré og hakket tomat.
Lad saucen simre i 15 minutter under låg med jævn omrøring.
Smag saucen med salt og peber.
Skær squash i skiver.
Kom lidt af kødsaucen i et ovnfast fad og kom et lag squash og sådan fortsætter du indtil du ikke har mere kødsovs/grønsager. Slut med et lag revet ost.
Bag lasagnen ved 200 grader i cirka 20-30 minutter. Eller indtil osten er gylden

Tip: en grøn salat egner sig godt til denne ret.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *