Stegte ris med æg og kylling

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Stegte ris med æg og kylling

Virkelig lækker opskrift på stegte ris med æg og kylling, der kan varieres i det uendelige. Brug fx de grøntsager du lige har i køleskabet eller erstat kyllingen med rejer.
Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid45 min
Køkken: asiatisk
Antal: 3 personer

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 1 peberfrugt
  • 1 stor gulerod
  • 1 broccoli
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk chilisauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 æg
  • 2 kyllingebryster
  • olie til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog risene som du plejer.
  • Rens peberfrugten og skær den i små stykker.
  • Skræl guleroden og skær den i små stykker.
  • Del broccolien i buketter.
  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Bland chilisauce, sojasauce og østerssauce i en lille skål.
  • Pisk ægget i en anden skål.
  • Fjern hinder fra kyllingebrysterne, og skær den i små stykker.
  • Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en pande eller i en wok sammen med hvidløg.
  • Krydr med salt og peber.
  • Skub kyllingen til side og tilsæt ægget.
  • Rør rundt i ægget, så det bliver stegt, og bland så kylling og æg sammen.
  • Tilsæt grøntsagerne og steg det hele i et par minutter.
  • Kom risene på panden, og hæld saucen over retten.
  • Lad retten stege i et par minutter.
  • Kom risene på panden.
  • Servere evt. de stegte ris med frisk persille eller basilikum.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *