Lækre og sunde havregrynskugler, hvor smør og sukker er skiftet ud med dadler. Dadlerne giver en naturlig sødme og en skøn konsistens som gør kuglerne lækre.
Spises som julekonfekt men også barre til en god kop kaffe. Eller til dig som vil undgå raffineret sukker.
Forberedelses tid:
2 min
Madlavnings tid:
3 min
Serveringer:
20-25 stk
Ingredienser:
300 g dadler
1 spsk kakaopulver
50 g mandler
150 g havregryn
ekstra havregryn eller lidt kokosmel til at rulle kuglerne i
Fremgangsmåde
Fjern sten fra dadlerne.
Kom dadler og kakaopulver i en foodprocessor, og blend det til en ensartet masse.
Kom massen i en stor skål.
Blend mandlerne og kom dem i dadel massen.
Tilsæt havregryn og bland det hele grundigt med hænderne.
Form massen til kugler, og rul dem i ekstra havregryn eller kokosmel.
tip: Du kan opbevare havregrynskuglerne på køl, da de smager endnu bedre, når de er kolde.
relaterede artikler:

