Categories
fjerkræ HOVEDRETTER Supper

Suppe med kylling og fersken

Her er en skøn opskrift på en meget smagfuld suppe med blandt andet kylling og fersken.

Suppe med kylling og fersken

Denne suppe har været en del af min barndom, og jeg kan tydeligt huske, hvor glad jeg blev, da mor fortalte, at vi skal have suppen med kylling og fersken. Her er en opskrift på en meget smagfuld suppe. Velbekomme
Forb. tid20 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid52 min
Ret: hovedretter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk olie til stegning
  • 1 spsk karry
  • 1 rød chili
  • 2 løg
  • 2 hvidløg
  • 3 porre
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 l grønsagsbouillon (plus 2 terninger)
  • 2 dl piskefløde
  • 1 dåse afdryppede ferskner fra dåse
  • 1 dåse ferskensaft
  • 2 forårsløg

Sådan gør du

  • Hak løg, hvidløg og chili fint.
  • Skær porre i tynde ringe.
  • Skær kødet i passende stykker.
  • Svits løg, karry, hvidløg og chili i olie i et minut på fuld blus.
  • Skru lidt ned og kom Kyllingekødet i gryden med løg.
  • Brun kødet i 3 minutter og krydr med salt og peber.
  • Hæld bouillon ved og lad suppen simre i 30 minutter.
  • Brun porre i et par minutter og kom dem i gryden.
  • Lad suppen simre videre i 10 minutter og tilsæt dernæst fløden.
  • Lige inden servering tilsætter du ferskensaften samt ferskner, skåret i tern.
  • Kog suppen kort op og smag til med salt og peber.
  • Pynt med forårsløg, skåret i tynde ringe.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *