suppe med porre og gulerødder

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.


Suppen har en dejlig cremet konsistens. Og suppen er perfekt til de kolde dage.

Erstat evt. gulerødder med kartofler.

 

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min

Serveringer: 4 personer

Ingredienser

 


2 porre


5 gulerødder


1 løg


1 tsk karry


1 l vand plus 2 bouillonterninger


200 g naturel flødeost

Fremgangsmåde

Pil og hak løget fint. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

Skær porrerne i tynde skiver.

Steg grønserne i 2-3 minutter ved middel varme.
Tilsæt karry og steg videre i 1 minut.
Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.
Lad den småsimre i 5-10 minutter.
Rør flødeosten i suppen så den bliver cremet og rør lidt i suppen.
Kog suppen godt igennem og smag til med salt peber og citron.

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *