Categories
HOVEDRETTER Supper

suppe med porre og gulerødder


Suppen har en dejlig cremet konsistens. Og suppen er perfekt til de kolde dage.

Erstat evt. gulerødder med kartofler.

 

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 20 min

Serveringer: 4 personer

Ingredienser

 


2 porre


5 gulerødder


1 løg


1 tsk karry


1 l vand plus 2 bouillonterninger


200 g naturel flødeost

Fremgangsmåde

Pil og hak løget fint. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.

Skær porrerne i tynde skiver.

Steg grønserne i 2-3 minutter ved middel varme.
Tilsæt karry og steg videre i 1 minut.
Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.
Lad den småsimre i 5-10 minutter.
Rør flødeosten i suppen så den bliver cremet og rør lidt i suppen.
Kog suppen godt igennem og smag til med salt peber og citron.

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *