svampe bolognese

No votes yet.
Please wait...

I denne bolognese er kødet erstattet med portobellosvampe. Prøv det. Såååååååå lækkert.

 

 

Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
4 personer

Ingredienser:

olie til stegning
2 små løg

2 fed hvidløg

3 portobellosvampe

1 dåsë hakket, flåede tomater

5 dl vand plus 1 terning bouillon

evt. revne grønsager f.x gulerødder, peberfrugt eller broccoli

krydderier efter smag f.x paprika, chili, karry og oregano

 

Fremgangsmåde

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Rens portobellosvampe og skær dem i grove tern. Blend dem til ukendelighed.

Svits løg, hvidløg, portobellosvampe og krydderier i olie i 2 minutter.

Hæld vand, bouillonterning, dåsen med de flåede tomater og evt. revne grønsager i gryden.

Lad retten koge op og så skal den simre i 10 minutter.

 

 

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *