I denne bolognese er kødet erstattet med portobellosvampe. Prøv det. Såååååååå lækkert.
Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
10 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
olie til stegning
2 små løg
2 fed hvidløg
3 portobellosvampe
1 dåsë hakket, flåede tomater
5 dl vand plus 1 terning bouillon
evt. revne grønsager f.x gulerødder, peberfrugt eller broccoli
krydderier efter smag f.x paprika, chili, karry og oregano
Fremgangsmåde
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Rens portobellosvampe og skær dem i grove tern. Blend dem til ukendelighed.
Svits løg, hvidløg, portobellosvampe og krydderier i olie i 2 minutter.
Hæld vand, bouillonterning, dåsen med de flåede tomater og evt. revne grønsager i gryden.
Lad retten koge op og så skal den simre i 10 minutter.
relaterede artikler:

