svampesauce – nem og lækker sauce

No votes yet.
Please wait...


En rigtig god sauce kan være det bærende element i en ret.
Vi har lavet en vanvittig lækker sauce som er meget nem at lave. Her blev den serveret sammen med en culottesteg men den vil også smage godt ved hsiden af et par oksemørbradsbøffer eller en roastbeef.

Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 15 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser

et lille løg
2 fed hvidløg
250 g champignon
3 dl piskefløde
1 terning grønsagsbouillon (kun terningen)
1 spsk citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint.
Rens champignon, vask dem og skær dem i skiver. (brug evt. en æggedeler)
Svits løg, hvidløg og champignon i et par minutter.
Tilsæt piskefløde, bouillonterning og citronsaft og lad saucen simre i 10 minutter. Rør rundt undervejs.
Smag saucen til med salt, peber og citronsaft.

Her har du opskriften på den møreste culottesteg
og
en saftig roastbeef

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *