Det var en del år siden, at vi sidst havde spist svensk pølseret.
For leden dag søgte vi på nettet på madopskrifter, og så faldt vi over retten.
Det var en evighed sidste gang, vi fik svensk pølseret, så det var argumentet for, at vi skulle lave klassikeren.
Forberedelsestid: 15 min
Madlavningstid: 10 min
Serveringer: 4 personer
Ingredienser:
olie til stegning
2 små løg
2 fed hvidløg
10 pølser
2-3 tsk sød paprika
140 g tomatpuré
3 dl mælk
salt og peber
1 dl fløde
600-700 g kartofler skåret i skiver
pynt med friskklippet purløg
Fremgangsmåde
Sautere løg og hvidløg i 3 minutter.
Skær pølserne i små skiver og lad dem svitse med i et kort øjeblik.
Tilsæt paprika og rør rundt i gryden.
Skru ned for varmen og tilsæt de skivede kartofler, tomatpuré, salt og peber.
Bland det hele godt sammen og lad retten simre i 15 minutter.
Tilsæt så fløde og mælk og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Pynt med fintklippet purløg.
relaterede artikler:

