Categories
fjerkræ HOVEDRETTER

tandoorikylling

En bagel med tandoorikylling, hvor mange gange har du bestilt det i den nærmeste bagel butik.
Lav det selv i en bagel eller i pitabrød, det kan bedre betale sig rent økonomisk og smagen er den samme som den du køber. Du kan også servere Tandoorikylling til hovedret sammen med en lækker Raita, som er det indiske svar på tzatziki. Her har du opskriften   på Raita her raita

Forberedelses tid: 12 timer Madlavnings tid:
40 min
Serveringer: 4 personer

Ingredienser:

500 g kyllingebryster

saften af ½ citron

2 spsk tandoorikrydderi

evt. 1 tsk ingefær stødt eller revet

1 tsk spidskommen

1 tsk garam masala

2 fed presset hvidløg

2 dl yoghurt naturel eller græsk yoghurt

salt og peber


Fremgangsmåde
Bland det hele i en skål og kom atndoori kyllingen i køleskabet og lad det evt. trække natten over.
Steg i ovnen ved 200 grader i cirka 40 minutter.

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *