Vi kender alle sammen tarteletter med høns i asparges, men har I tænkt den tanke, at man kan komme andet fyld i tarteletterne?
De her lækre tarteletter kan serveres til en let forret eller til et tapas-bord.
Forberedelses tid: 10 min
Madlavnings tid: 5 min
Serveringer:
2 personer
Ingredienser:
½ rødlg løg
1 avocado
100 g feta
1 tomat
en lille håndfuld rucola
2 spsk solsikkeolie
2 spsk balsamico
1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Rødløg hakkes fint, tomaten udkernes og skæres i tern.
Løg og tomat overhældes med balsamico.
Avocadoen skrælles og blendes med citronsaften samt olien.
Feta, løg og tomat vendes i avocadocremen sammen med rucola.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad.
De kan også varmes på brødristeren.
relaterede artikler:

