Thai beef salad er en nem salat fyldt med smag og flotte farver. Brug evt. kødrester fra en culottesteg eller en anden udskæring.
Forberedelsestid: 10 min
Madlavningstid: 10 min
Serveringer: 2 personer
Ingredienser
125 g blandet salat eller rucola
3 forårsløg
½ agurk i skiver
1 håndfuld frisk koriander, grofthakket
1 håndfuld frisk mynte, friskhakket
1 tykstegsfilet eller en rest culottesteg, tilberedt
Dressing:
2 spsk fiskesauce
1 spsk sesamolie eller olivenolie
4 spsk soja
1 fed presset hvidløg
1 rød chili, finthakket
saften og skal af en øko lime
1 spsk fintrevet ingefær
Pynt med frisk krydderurter og chiliskiver
Fremgangsmåde
Rør dressingen sammen og lad den trække.
Klargør ingredienserne til salaten og bland dem sammen.
Vend salaten med dressingen.
Anret salaten med kødskiverne.
Velbekommen
relaterede artikler:

