toast med æg og bacon

No votes yet.
Please wait...

Den perfekte morgenmad, når man skal på farten.

Servere evt. toasten som en del af en brunch.

Forberedelses tid:
1  min
Madlavnings tid:
10  min
Serveringer:
2  personer
Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 skiver bacon
  • 2 stk æg
  • 2 spsk ketchup
Fremgangsmåde

Rist toastbrødet på begge sider.

Steg baconskiverne sprøde på en pande eller i ovnen. Hvis du vælger at stege bacon i ovnen skal du stege dem ved 200 grader i cirka 7 minutter.

Slå de to æg ud på panden og steg dem til spejlæg.

Smør en smule ketchup på hver skive toast, læg 3 skiver bacon og et æg mellem 2 skiver brød og toasten er klar.

Tip: Vi anbefaler, at du steger bacon i ovnen, det er sundere, og hvis nu du har komfuret fyldt med gryder så kan ovnen komme dig til undsætning.

 

Ovnen er vores bedste ven. I går lavede vi hjemmelavet burgere, og  der var en del ting der skulle steges, så vi forsøgte at lave spejlæg i ovnen. Ja du læste rigtigt.

De blev lige så gode, som dem man steger på panden.

Du skal blot beklæd en bageplade med bagepapir og dernæst slår du 2 æg ud på bagepladen.

steg dem i 7 minutter ved 200 grader (varm luft)

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *