toast med æg og bacon

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Den perfekte morgenmad, når man skal på farten.

Servere evt. toasten som en del af en brunch.

Forberedelses tid:
1  min
Madlavnings tid:
10  min
Serveringer:
2  personer
Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 skiver bacon
  • 2 stk æg
  • 2 spsk ketchup
Fremgangsmåde

Rist toastbrødet på begge sider.

Steg baconskiverne sprøde på en pande eller i ovnen. Hvis du vælger at stege bacon i ovnen skal du stege dem ved 200 grader i cirka 7 minutter.

Slå de to æg ud på panden og steg dem til spejlæg.

Smør en smule ketchup på hver skive toast, læg 3 skiver bacon og et æg mellem 2 skiver brød og toasten er klar.

Tip: Vi anbefaler, at du steger bacon i ovnen, det er sundere, og hvis nu du har komfuret fyldt med gryder så kan ovnen komme dig til undsætning.

 

Ovnen er vores bedste ven. I går lavede vi hjemmelavet burgere, og  der var en del ting der skulle steges, så vi forsøgte at lave spejlæg i ovnen. Ja du læste rigtigt.

De blev lige så gode, som dem man steger på panden.

Du skal blot beklæd en bageplade med bagepapir og dernæst slår du 2 æg ud på bagepladen.

steg dem i 7 minutter ved 200 grader (varm luft)

 

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *