Categories
FORRETTER

tunmousse, den sunde version

Er du i tvivl om, hvad du skal serverer som forret til dine gæster, fødselsdage, bryllup m.m. Så går  du aldrig forkert i byen med tunmousse.
Forretten er nem at lave og er altid et hidt hos alle.

Forberedelses tid: 10 min Madlavnings tid: 3 min Serveringer: 4 personer

 

Ingredienser

 

 

  • 2 dåser tun i vand
  • 2 spsk løg, finhakket
    1 fed hvidløg, finthakket
    1 spsk citronsaft
    salt og peber
    2 dl græsk yoghurt, skyr eller cremefraiche

Fremgangsmåde

 


Hæld væden fra tunen og hak tunen i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne sammen.

 

Tip: Servere med ristet brød eller rugbrød.

 

Prøv også denne lækre tunsalat

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *