hDenne tunsalat laves på skyr, hvilket gør den mindre fedtholdig og mere proteinholdig end almindelig tunsalat, og det bliver den bestemt ikke dårligere af. Dijonsennep og purløg giver nemlig en masse smag til denne friske, sunde tunsalat.
Forberedelses tid: 5 min
Madlavnings tid: 1 minServeringer: 4 personer
Ingredienser:
2 dåser tun i vand
2 dl skyr
1 spsk dijonsennep
2 bdt purløg eller persille
salt og peber
Fremgangsmåde
Hæld væden fra tunen og kom den i en skål.
Mos eller findel den med en gaffel.
Rør skyr og sennep i.
Smag til med salt, peber og sennep.
Hak krydderurterne og bland det i salaten.
prøv også denne tunmousse


Et finthakket rødløg og en håndfuld grønne ærter gør denne tunsalat endnu bedre. Velbekomme.
Tak for tippet. det skal helt sikkert prøves.