Vanvittig simreret med okseborg og rosmarin

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Vanvittig simreret med okseborg og rosmarin

I dag får du en virkelig lækker opskrift på en simreret med okseborg og rosmarin. Kødet bliver meget mør og smagfuld. Retten er meget nem at lave.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid13 min
Keyword: oksekød
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg okseborg
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 10 soltørrede tomater
  • frisk rosmarin
  • frisk timian
  • 4 dl vand
  • 1 spsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk maizena

Sådan gør du

  • Afpuds kødet hvis der er fedt på.
  • Hak løg hvidløg og guleroden fint.
  • Brun stegen på alle sider og tilsæt grøntsagerne.
  • Lad grøntsagerne svitse med i et par minutter.
  • Skær soltørrede tomater i tynde strimler og kom dem i gryden med kød og grøntsager.
  • Tilsæt friske rosmarinkviste og timian sammen med 4 dl vand og citronsaft.
  • Læg låg på gryden og skru ned fra blusset.
  • Lad stegen simre i 3 timer.
  • Tag okseborgen op af gryden og læg den på et skærebræt.
  • Sigt skyen og jævn med maizena udrørt i lidt vand.
  • Tilsæt evt lidt fløde hvis du har.
  • Smag sovsen til med salt og peber.

Noter

Simregryden kan serveres med timiankartofler eller disse  hjemmelavet kartoffelbåde
Lav også en god salat.
Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *