Vanvittig simreret med okseborg og rosmarin
I dag får du en virkelig lækker opskrift på en simreret med okseborg og rosmarin. Kødet bliver meget mør og smagfuld. Retten er meget nem at lave.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 kg okseborg
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 gulerod
- 10 soltørrede tomater
- frisk rosmarin
- frisk timian
- 4 dl vand
- 1 spsk balsamico
- salt og friskkværnet peber
- 2 spsk maizena
Sådan gør du
- Afpuds kødet hvis der er fedt på.
- Hak løg hvidløg og guleroden fint.
- Brun stegen på alle sider og tilsæt grøntsagerne.
- Lad grøntsagerne svitse med i et par minutter.
- Skær soltørrede tomater i tynde strimler og kom dem i gryden med kød og grøntsager.
- Tilsæt friske rosmarinkviste og timian sammen med 4 dl vand og citronsaft.
- Læg låg på gryden og skru ned fra blusset.
- Lad stegen simre i 3 timer.
- Tag okseborgen op af gryden og læg den på et skærebræt.
- Sigt skyen og jævn med maizena udrørt i lidt vand.
- Tilsæt evt lidt fløde hvis du har.
- Smag sovsen til med salt og peber.
Noter
Simregryden kan serveres med timiankartofler eller disse hjemmelavet kartoffelbåde
Lav også en god salat.
Lav også en god salat.
relaterede artikler:
Undgå denne fejl når du fryser hakket kød
Virkelig nem sovs til kød
Ovnstegte græske frikadeller
Nem opskrift på moussaka - græsk lasagne
Ribeye bøffer med en god portvinsovs
Kylling med pesto, mozzarella, bagte tomater og basilikum
Kyllingefrikadeller stegt i ovn
Ovnret med kylling, ris, karry og grønsager
Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift
Porretærte med butterdej

